Εγκαταστασεις

Εγκαταστασεις

Στις εγκαταστάσεις του Adventure Paintball θα βρείτε τρεις πίστες Paintball (2 πίστες Recball και μία πίστα Speedball), μια πίστα πεταλοκίνητου Go Kart, καφετέρια και άνετο χώρο Parking.

 

Πιστες Paintball

Πιστες Paintball

 

 

Barracks

Στην πίστα Barracks η μία ομάδα οχυρώνεται στα κτήρια του στρατοπέδου, ενώ η άλλη ομάδα πολιορκεί προσπαθώντας να καταλάβει την βάση. Ορύγματα, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, λόφοι, βαρέλια, λάστιχα και τα στρατιωτικά  κέντρα επιχειρήσεων διαμορφώνουν ένα ρεαλιστικό πεδίο μάχης.

Εξερευνήστε την πίστα Barracks σε 360°

 

 

 

Aqaba Desert

Τα συμφέροντα για το πετρέλαιο έχουν κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή και οι 2 ομάδες μάχονται για την διεκδίκηση των κοιτασμάτων. Αμμόλοφοι, δεξαμενές καυσίμων, αγωγοί πετρελαίων, αυτοκίνητα και υπόγεια τούνελ θα σας μεταφέρουν στην Μέση Ανατολή.

Εξερευνήστε την πίστα Aqaba Desert σε 360°

 

 

 

 

SpeedBall

Η μεγαλύτερη πίστα speedball με φυσικό χλοοτάπητα. Ο φυσικός χλοοτάπητας που διαθέτει η πίστα και το επίσημο αγωνιστικό πακέτο μπαλονιών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εγγυώνται παιχνίδια γεμάτα ένταση, δράση και ταχύτητα.

5364_353329494788359_569481774_n

 

Πιστα Go Kart

Πιστα Go Kart

Η πίστα Go Kart έχει σχεδιαστεί για δράση, ανατροπές και μεγάλες ταχύτητες. Ευθείες για μεγάλες τελικές και στροφές για εντυπωσιακές προσπεράσεις σας εγγυούνται μια αξέχαστη εμπειρία.

adventure-paintball-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1-go-kart

Καφετερια

Καφετερια

 

 

Καφετέρια

Για την παρέα σας που δεν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι αλλά και για τα δικά σας διαλείμματα, υπάρχει καφετέρια. Καφέ, αναψυκτικά και άλλες επιλογές θα κάνουν την ώρα σας να περάσει ευχάριστα καθώς παρακολουθείτε από απόσταση αναπνοής συναρπαστικά παιχνίδια να εξελίσσονται.