Παιδικα Παρτυ

Παιδικα Παρτυ

ΠαιδικΟ ΠΑρτυ Paintball

Αν τα παιδιά σας δεν είναι πλέον τόσο μικρά ή απλά έχουν βαρεθεί τα παιχνίδια που έχουν οι παιδότοποι και γενικά ψάχνετε φρέσκες ιδέες για παιδικό πάρτυ, το Adventure Paintball σας δίνει τη λύση.

Από όλα τα είδη παιδικών πάρτυ και πάρτυ γενεθλίων, ένα πάρτυ Paintball είναι ίσως ότι πιο πρωτότυπο και εναλλακτικό υπάρχει στη Θεσσαλονίκη και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στο παιδί σας.

 

 

Συνήθως, οι χώροι για παιδικά πάρτυ είναι μικροί και τα διαθέσιμα παιχνίδια είναι μονότονα και τετριμμένα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο Adventure Paintball. Οι ειδικά διαμορφωμένοι μας χώροι είναι κατάλληλοι για να διοργανώσετε τα πιο πρωτότυπα, τα πιο συναρπαστικά, τα πιο δραστήρια παιδικά πάρτυ για αγόρια και κορίτσια.
Το Adventure Paintball με τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση παιδικών πάρτυ και πάρτυ γενεθλίων στη Θεσσαλονίκη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη διοργάνωση ενός παιδικού πάρτυ Paintball.

♦  Σε τι ηλικίες απευθύνεται;

Ένα παιδικό πάρτυ Paintball απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω. Για τις ηλικίες 8 έως και 12 ετών τα παιδιά θα παίξουν με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για το παιδικό Paintball. Για παιδιά 13 ετών και άνω χρησιμοποιείται συνήθως ο εξοπλισμός που δίνεται και στους ενήλικες. Βέβαια, αν παιδιά άνω των 12 ετών θέλουν να παίξουν με τον εξοπλισμό του παιδικού Paintball, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

♦  Υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν;

Η ελάχιστη χρέωση για ένα παιδικό πάρτυ είναι για 8 παιδιά. Σε περίπτωση που ο αριθμός των παιδιών είναι μικρότερος, τότε η χρέωση θα είναι για 8 παιδιά. Όριο για το μέγιστο αριθμό παιδιών δεν υπάρχει καθώς πάρτυ με περισσότερα από 30 παιδιά είναι συνηθισμένα.

 

♦  Μπορούν να παίξουν και κορίτσια;

Φυσικά! Τα κορίτσια όχι μόνο ευχαριστιούνται το paintball εξίσου με τα αγόρια, καθώς δεν υστερούν σε τίποτα από αυτά, αλλά διοργανώνουν και τα δικά τους πάρτυ paintball.

 

παιδικο παρτυ parallax1

♦  Πόσο διαρκεί;

Το ραντεβού για ένα παιδικό πάρτυ διαρκεί τρεις (3) ώρες.

 

 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα;

Ναι. Για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και για να παίξουν τα παιδιά όσο περισσότερο γίνεται, οργανώνουμε τα πάρτυ με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρείται το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:

1η ώρα.

Η πρώτη ώρα είναι η ώρα προσέλευσης και ενημέρωσης. Τα πρώτα 30 λεπτά αφιερώνονται στην προσέλευση των καλεσμένων και των παιδιών. Αφού περάσουν τα 30 αυτά λεπτά, γίνεται στα παιδιά η ενημέρωση για τους κανονισμούς του παιχνιδιού και τους κανόνες ασφαλείας και παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους (μάσκα και θώρακα). Η διαδικασία αυτή κρατάει περίπου άλλα 30 λεπτά

2η ώρα.

Η δεύτερη ώρα είναι η ώρα παιχνιδιού. Παίζονται έξι παιχνίδια (μοιρασμένα σε όσες από τις πίστες μας είναι διαθέσιμες) τα οποία – μαζί με τον χρόνο προετοιμασίας μεταξύ των παιχνιδιών – διαρκούν συνολικά γύρω στη μία ώρα

3η ώρα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη παράδοση του εξοπλισμού, γίνεται η κοπή της τούρτας και το κέρασμα των παιδιών. Αφού τα παιδιά τελειώσουν με το φαγητό τους έχουν το υπόλοιπο της τρίτης ώρας ελεύθερο. Σε αυτό το χρόνο που υπολείπεται μπορούν να κάνουν πεταλοκίνητο Go Kart (εάν το έχετε επιλέξει σαν επιπλέον δραστηριότητα για το πάρτυ σας) ή να παίξουν στον χώρο που υπάρχει έξω από τις πίστες paintball.

 

 

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b8%ce%bb%ce%b9%cf%89%ce%bd

 

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85-paintball-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7

 

 

♦  Υπάρχει κάποια άλλη δραστηριότητα για τα παιδιά μετά από το Paintball;

Μετά την λήξη των παιχνιδιών Paintball, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε στο πάρτυ σας και τη δραστηριότητα του πεταλοκίνητου Go Kart το οποίο θα απογειώσει τη διασκέδαση των παιδιών. Μετά το κόψιμο της τούρτας ξαναοργανώνουμε τις ίδιες ομάδες οι οποίες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες, στους 4 τροχούς όμως αυτή τη φορά. Γκάζια, φωνές, γέλια, αγωνία, χειροκροτήματα, χαρά και αδρεναλίνη είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του πεταλοκίνητου Go Kart. Τα παιδιά απασχολούνται σε αυτή την επιπλέον δραστηριότητα για περίπου 20 λεπτά.

5.-BERG-X-Cross-action

 

 

παιδικο παρτυ parallax2

♦  Υπάρχει χώρος για να καθίσουν οι καλεσμένοι και τα παιδιά;

Υπάρχει ο χώρος της καφετέριας στον οποίο μπορούν να καθίσουν οι καλεσμένοι σας, καθώς και τα παιδιά αφού τελειώσουν το παιχνίδι τους.

 

♦  Μπορώ να φέρω τα δικά μου πόσιμα κεράσματα (νερά,χυμούς, κλπ);

Όχι. Όλα τα πόσιμα κεράσματα για τα παιδιά και τους καλεσμένους (νερά, καφέ, χυμούς, μπύρες, κρασιά, energy drinks κλπ) πρέπει να τα προμηθευτείτε από τη καφετέρια μας. Τιμές για τα προϊόντα της καφετέριας μπορείτε να δείτε στη σελίδα του τιμοκαταλόγου.

 

♦  Μπορώ να φέρω τα δικά μου φαγώσιμα κεράσματα (σάντουιτς, πιτάκια, κλπ) ;

Όσον αφορά τα φαγώσιμα κεράσματα έχετε δύο επιλογές:

1.Μπορείτε να φέρετε τα δικά σας φαγώσιμα κεράσματα. Μπορείτε να φέρετε ότι θέλετε εσείς σε φαγώσιμο μαζί όμως με τα συνοδευτικά τους (πιατάκια, πιρουνάκια, χαρτοπετσέτες κλπ).

2.Η εταιρεία μας συνεργάζεται για το κομμάτι των φαγώσιμων κερασμάτων με τη πιτσαρία Dante Di Verona η οποία έχει εξαιρετικά και πολύ ποιοτικά προϊόντα.
Την ημέρα του πάρτυ σας, χωρίς άγχος, θα ενημερώσετε κατά την άφιξή σας το προσωπικό μας το οποίο θα σας δώσει τον κατάλογο με τις επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Χωρίς προετοιμασίες, χωρίς κουβάλημα, χωρίς πολύ φασαρία θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας εξαιρετικά κεράσματα. Πληροφορίες για το τι προϊόντα μπορείτε να παραγγείλετε από τη πιτσαρία Dante Di Verona, καθώς και τις τιμές τους, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του τιμοκαταλόγου.

 

♦  Μπορώ να φέρω τη δική μου τούρτα;

Μπορείτε και αυτή ουσιαστικά είναι η μόνη επιλογή καθώς εμείς δεν εμπλεκόμαστε στη προμήθεια της τούρτας. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει ψυγείο στο οποίο μπορούμε να αποθηκεύσουμε τη τούρτα κατά τη διάρκεια του παιδικού σας πάρτυ. Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε εσείς τα δικά σας συνοδευτικά για τη τούρτα (πιατάκια, πιρουνάκια, χαρτοπετσέτες κλπ).

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-paintball-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-2

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85-paintball-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-1

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85-paintball-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-2

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85-paintball-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-3

 

♦  Πρέπει να κλείσουμε ραντεβού;

Ναι, για να κλείσετε ένα παιδικό πάρτυ Paintball πρέπει να κάνετε κράτηση αρκετές ημέρες (ακόμα και εβδομάδες ανάλογα τη περίοδο) πριν. Κράτηση μπορείτε να κάνετε είτε τηλεφωνικά είτε με email.

 

♦  Όταν κάνω μία κράτηση, κλείνω το χώρο κατά αποκλειστικότητα;

Όχι. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν τρεις πίστες Paintball και μία πίστα pedal Go Kart. Κατά πάσα πιθανότητα ταυτόχρονα με το δικό σας παιδικό πάρτυ θα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια (είτε αυτά είναι άλλα παιδικά πάρτυ, είτε παιχνίδια από παρέες ενηλίκων, είτε τμήματα ακαδημιών κλπ). Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε όμως, είναι ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα έχετε άνετο χώρο να καθίσετε και να εξυπηρετηθείτε. Επίσης, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ασχέτως με το αν και πόσα άλλα παιχνίδια θα τρέχουν την ίδια ώρα με το δικό σας, τα δικά σας παιδιά θα παίξουν μόνο μεταξύ τους και δεν θα εμπλακούν με άλλους παίκτες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

 

♦  Χρειάζεται προκαταβολή;

Ναι, για να ισχύει μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή της τάξεως των 30€, η οποία πρέπει να έχει τακτοποιηθεί το αργότερο μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία του πάρτυ σας. Το ποσό της προκαταβολής φυσικά αφαιρείται από το συνολικό ποσό την ημέρα του πάρτυ. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δώσετε προκαταβολή αναφέρονται στη σελίδα του τιμοκαταλόγου μας.

 

♦  Τι γίνεται με το ραντεβού σε περίπτωση βροχής;

Παρακολουθούμε την πρόγνωση του καιρού πολύ στενά ώστε να γνωρίζουμε από την προηγούμενη μέρα τις καιρικές συνθήκες. Αν η πρόγνωση δίνει σποραδικές βροχές, τότε το πάρτυ σας μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά (αν η βροχή επιδεινωθεί, αναμένουμε στην καφετέρια μέχρι να κοπάσει). Σε περίπτωση πιο έντονων καιρικών φαινομένων, μπορούμε κατόπιν συνεννόησης να προγραμματίσουμε το πάρτυ σας για μια άλλη ημέρα.

 

♦  Πρόσκληση για πάρτυ

Αν χρειάζεστε προσκλήσεις για το παιδικό σας πάρτυ μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε κάποια από τις πρωτότυπες και θεματικές προσκλήσεις που έχουμε φτιάξει. Για να σας στείλουμε τις προσκλήσεις επικοινωνήστε μαζί μας

 

♦  Πόσο κοστίζει;
Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τυχόν προσφορές, δείτε τον τιμοκατάλογό μας.