Εγκαταστασεις

Εγκαταστασεις

Στις εγκαταστάσεις του Adventure Paintball θα βρείτε τρεις πίστες Paintball. Οι δύο πίστες είναι τύπου Recball και τρίτη τύπου HyperBall. Επίσης, στο χώρο μας υπάρχει μια πίστα πεταλοκίνητου Go Kart, καφετέρια και άνετος χώρος Parking.

Πιστες Paintball

Πιστες Paintball

 

 

Barracks

Στην πίστα Barracks η μία ομάδα οχυρώνεται στα κτήρια του στρατοπέδου, ενώ η άλλη ομάδα πολιορκεί προσπαθώντας να καταλάβει την βάση. Ορύγματα, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, λόφοι, βαρέλια, λάστιχα και τα στρατιωτικά  κέντρα επιχειρήσεων διαμορφώνουν ένα ρεαλιστικό πεδίο μάχης.

Εξερευνήστε την πίστα Barracks σε 360°

 

 

 

Aqaba Desert

Τα συμφέροντα για το πετρέλαιο έχουν κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή και οι 2 ομάδες μάχονται για την διεκδίκηση των κοιτασμάτων. Αμμόλοφοι, δεξαμενές καυσίμων, αγωγοί πετρελαίων, αυτοκίνητα και υπόγεια τούνελ θα σας μεταφέρουν στην Μέση Ανατολή.

Εξερευνήστε την πίστα Aqaba Desert σε 360°

 

 

 

 

HyperBall

Η μεγαλύτερη πίστα με φυσικό χλοοτάπητα. Σε αυτή τη πίστα, οι παίκτες θα συναντήσουν φυσικά εμπόδια και φουσκωτά μπαλόνια που δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για γρήγορα και συναρπαστικά παιχνίδια.

 


 

 

Κυνήγι Πλανητών

Δοκιμάστε το νέο συναρπαστικό διαδραστικό μας παιχνίδι στο οποίο δύο ή τέσσερα άτομα διαγωνίζονται στην ταχύτητα και την συνεργασία για να κερδίσουν τον αντίπαλο. Νικητής είναι όποιος καταφέρει να ακουμπήσει τους περισσότερους πλανήτες που αντιστοιχούν στο χρώμα του. Το παιχνίδι λειτουργεί με κερματοδέκτη.

 

Εξερευνήστε το Σύμπαν των Illuminated Buttons

 

 

Πιστα Go Kart

Πιστα Go Kart

Η πίστα Go Kart έχει σχεδιαστεί για δράση, ανατροπές και μεγάλες ταχύτητες. Ευθείες για μεγάλες τελικές και στροφές για εντυπωσιακές προσπεράσεις σας εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία.

adventure-paintball-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1-go-kart

Καφετερια

Καφετερια

Καφετέρια

Για την παρέα σας που δεν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι αλλά και για τα δικά σας διαλείμματα, υπάρχει καφετέρια. Καφέ, αναψυκτικά και άλλες επιλογές θα κάνουν την ώρα σας να περάσει ευχάριστα καθώς παρακολουθείτε από απόσταση αναπνοής συναρπαστικά παιχνίδια να εξελίσσονται. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της καφετέριας και τις τιμές τους στον τιμοκατάλογό μας

Call Now Button