Παιδικο Paintball

Παιδικο Paintball

Paintball για παιδιά

Μέχρι τώρα μπορούσαν να απολαύσουν το paintball μόνο παιδιά ηλικίας άνω των 13 ετών. Πλέον, με τον καινούριο μας εξοπλισμό, παιδιά ηλικίας από 7 έως και 12 ετών μπορούν να δοκιμάσουν μία αξέχαστη εμπειρία paintball. To paintball για παιδιά είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και εναλλακτικά παιχνίδια για αγόρια και για κορίτσια. Το Adventure Paintball με παρουσία πολλών ετών στον χώρο του paintball στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια νέα μορφή διασκέδασης που γυμνάζει και ξετρελαίνει τα παιδιά. Κλείστε ένα ραντεβού, είτε για παιδικό πάρτυ είτε για ένα απλό παιχνίδι με την παρέα τους και απολαύστε το ρόφημά σας, όσο εμείς αναλαμβάνουμε την διασκέδασή τους

♦ Τι το διαφορετικό έχει ο καινούριος εξοπλισμός;

Με απλά λόγια, ο καινούριος μας εξοπλισμός είναι ένα προϊόν το οποίο ρίχνει σφαιρίδια τα οποία κατά την επαφή βγάζουν χρώμα. Τα σφαιρίδια είναι 100% βιοδιασπώμενα, μη τοξικά και το χρώμα καθαρίζει εύκολα με νερό. Οι συγκεκριμένοι μαρκαδόροι οπλίζουν με τη βοήθεια ελατηρίου και ρίχνουν τις μπίλιες με ταχύτητα 45 μέτρων το δευτερόλεπτο (κάτω από τη μισή ταχύτητα των κανονικών μαρκαδόρων paintball). Σε αυτή τη ταχύτητα μπορείτε να δείτε την μπίλια να ταξιδεύει στον αέρα πριν πετύχει τον στόχο. Οι συγκεκριμένοι μαρκαδόροι έχουν σχεδιαστεί ώστε τα παιδιά (και οι ενήλικες!) ηλικίας 7+ να μπορούν εύκολα να οπλίσουν, να γεμίσουν και να ρίξουν. Αν παρομοιάζαμε το paintball με τα kart, τότε ο καινούριος μας εξοπλισμός θα ήταν σαν τα συγκρουόμενα.

Μαρκαδόρος paintball για παιδιά Splatmaster Z200

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι paintball για παιδιά

Δύο κορίτσια παίζουν με ειδικό εξοπλισμό paintball για παιδιά

♦ Σε τι ηλικίες απευθύνεται το paintball για παιδιά;

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός απευθύνεται σε παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως και 12 ετών. Παιδιά μικρότερης ηλικίας μπορούν επίσης να συμμετάσχουν αρκεί να μπορούν να χειριστούν το εξοπλισμό (να το οπλίσουν και να ρίξουν). Αν δεν είστε σίγουροι για το αν το παιδί σας μπορεί να χειριστεί τον εξοπλισμό, επικοινωνήστε μαζί μας για μία δοκιμή.

♦  Είναι ασφαλές;

Ναι, όλοι οι παίκτες είναι εξοπλισμένοι με ειδικές μάσκες για την προστασία του προσώπου οι οποίες φοριούνται ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένας διαιτητής μαζί με τα παιδιά. Ο διαιτητής φροντίζει να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και παιχνιδιού.

♦  Πονάει;

Οι χρωμόσφαιρες που χρησιμοποιούνται στο παιδικό paintball είναι σχεδιασμένες για να πονάνε όσο το δυνατόν λιγότερο. Η πρόσκρουση της μπίλιας μπορεί να πονέσει λίγο σαν μικρό τσίμπημα, αλλά για το μεγαλύτερο μέρος, το παιχνίδι είναι τελείως αβλαβές.

♦  Υπάρχει χώρος για τους γονείς;

Βεβαίως. Οι γονείς μπορούν να καθίσουν στην καφετέριά μας πίνοντας τον καφέ ή το αναψυκτικό. Ταυτόχρονα μπορούν να θαυμάζουν τους ηρωισμούς των παιδιών την ώρα του παιχνιδιού.

♦  Τι ρούχα πρέπει να φοράνε τα παιδιά;

Τα παιδιά πρέπει να φοράνε πρόχειρα ρούχα. Τα χρώματα που βρίσκονται μέσα στις χρωμόσφαιρες βγαίνουν με ένα απλό πλύσιμο. Επίσης, πρέπει να φοράνε απαραιτήτως κλειστά παπούτσια (όχι πέδιλα κλπ). Ανάλογα την εποχή και τον καιρό μπορεί να χρειαστεί να έχουν μαζί τους και μία ζακέτα ή ένα μπουφάν

Καφετέρια Adventure Paintball Θεσσαλονίκη

Ένα κοριτσάκι κοιτάει το φακό έχοντας δεχτεί χτύπημα επάνω στη μάσκα του paintball που φοράει

♦  Τι είδους παιχνίδια υπάρχουν:

Υπάρχουν δύο ειδών παιχνίδια για το παιδικό Paintball από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε:

Παιχνίδι Paintball
Για να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι παιδικού Paintball, πρέπει να συμμετάσχουν το λιγότερο 8 άτομα. Αν τα παιδιά δεν συμπληρώνουν αυτό τον αριθμό τότε μπορούν να συμμετάσχουν και κάποιοι γονείς. Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες και προσπαθούν να πετύχουν τους αντιπάλους κρυβόμενοι πίσω από αυτοκίνητα, βαρέλια, λόφους, λάστιχα και διάφορα άλλα εμπόδια που βρίσκονται μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες μας πίστες. Οι παίκτες παίζουν έξι παιχνίδια τα οποία διαρκούν περίπου μία ώρα (μαζί με το χρόνο προετοιμασίας που χρειάζεται μεταξύ των παιχνιδιών). Σε κάθε παίκτη θα δοθεί όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός καθώς και όλες οι μπίλιες που χρειάζονται για να παιχτούν αυτά τα έξι παιχνίδια.

Παιχνίδι Survivor
Ο γνωστός σε όλους στίβος μάχης. Εδώ τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες, και διαγωνίζονται σε μία πρωτότυπη διαδρομή εμποδίων ειδικά σχεδιασμένη για την ηλικία τους. Αυτή η δραστηριότητα γίνεται μόνο συνδιαστηκά με το paintball. Αν την επιλέξετε, τότε τα παιδία θα παίξουν τέσσερα αντί για έξι παιχνίδια paintball, και στον χρόνο που υπολείπεται απο την μία ώρα, θα παίξουν Survivor.

♦  Πρέπει να κλείσουμε ραντεβού;

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό paintball μόνο μέσα από το αυτόματο σύστημα κρατήσεων ή με επίσκεψη στο χώρο μας (με ραντεβού).

♦  Χρειάζεται προκαταβολή;

Ναι, για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας μέσω του αυτόματου συστήματος κρατήσεων, θα σας ζητηθούν τα στοιχεία μίας κάρτας. Από την κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κλπ) θα κρατηθεί μία προκαταβολή αξίας 30€. Το ποσό της προκαταβολής φυσικά αφαιρείται από το συνολικό ποσό την ημέρα του πάρτυ.

♦  Πόσο κοστίζει;

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τυχόν προσφορές, δείτε τον τιμοκατάλογό μας.

♦  Πως κάνω κράτηση

Κράτηση μπορείτε να κάνετε μόνο μέσα απο το αυτόματο σύστημα κρατήσεων ή με επίσκεψη στο χώρο μας (με ραντεβού)

Call Now Button