Παιδικα Παρτυ

Παιδικα Παρτυ

Διοργανώστε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι που θα μείνει αξέχαστο!

3 Διαφορετικές πίστες paintball για να διαλέξετε!

Αποκλειστικά ένα από τα σαλόνια μας για το πάρτυ και τους καλεσμένους σας!

Κάντε Κράτηση Τώρα!

Έχουμε τα υψηλότερα standard καθαριότητας και ασφάλειας

Δωρεάν θα βρείτε τις φωτογραφίες του πάρτυ σας στη σελίδα μας

Προσφέρουμε επιπλέον δραστηριότητες (Πεταλοκίνητο καρτ, πίστα Survivor, Laser maze)

Δείτε τις τιμές μας

ΠαιδικΟ ΠΑρτυ Paintball

Αν τα παιδιά σας δεν είναι πλέον τόσο μικρά ή απλά έχουν βαρεθεί τα παιχνίδια που έχουν οι παιδότοποι και γενικά ψάχνετε φρέσκες ιδέες για παιδικό πάρτυ, το Adventure Paintball σας δίνει τη λύση.

Από όλα τα είδη παιδικών πάρτυ και πάρτυ γενεθλίων, ένα πάρτυ Paintball είναι ίσως ότι πιο πρωτότυπο και εναλλακτικό υπάρχει στη Θεσσαλονίκη και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στο παιδί σας.

Συνήθως, οι χώροι για παιδικά πάρτυ είναι μικροί και τα διαθέσιμα παιχνίδια είναι μονότονα και τετριμμένα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο Adventure Paintball. Οι ειδικά διαμορφωμένοι μας χώροι, με τρεις διαφορετικές πίστες paintball, την πίστα Survivor, την πίστα πεταλοκίνητου καρτ και το νέο μας διαδραστικό παιχνίδι “κυνήγι πλανητών”,  εγγυώνται ότι θα διοργανώσετε τα πιο πρωτότυπα, τα πιο συναρπαστικά, τα πιο δραστήρια παιδικά πάρτυ για αγόρια και κορίτσια.
Το Adventure Paintball με τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση παιδικών πάρτυ και πάρτυ γενεθλίων στη Θεσσαλονίκη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη διοργάνωση ενός παιδικού πάρτυ Paintball.

Σε τι ηλικίες απευθύνεται;

Ένα παιδικό πάρτυ Paintball απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω. Για τις ηλικίες 8 έως και 12 ετών τα παιδιά θα παίξουν με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για το παιδικό Paintball. Για παιδιά 13 ετών και άνω χρησιμοποιείται συνήθως ο εξοπλισμός που δίνεται και στους ενήλικες. Βέβαια, αν παιδιά άνω των 12 ετών θέλουν να παίξουν με τον εξοπλισμό του παιδικού Paintball, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν;

Η ελάχιστη χρέωση για ένα παιδικό πάρτυ είναι για 8 παιδιά. Σε περίπτωση που ο αριθμός των παιδιών είναι μικρότερος, τότε η χρέωση θα είναι για 8 παιδιά. Όριο για το μέγιστο αριθμό παιδιών δεν υπάρχει καθώς πάρτυ με περισσότερα από 30 παιδιά είναι συνηθισμένα.

Μπορούν να παίξουν και κορίτσια;

Φυσικά! Τα κορίτσια όχι μόνο ευχαριστιούνται το paintball εξίσου με τα αγόρια, καθώς δεν υστερούν σε τίποτα από αυτά. Επίσης, πολλά κορίτσια διοργανώνουν και τα δικά τους παιδικά πάρτυ paintball.

Πρέπει να κλείσουμε ραντεβού;

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό πάρτυ μόνο μέσα από το αυτόματο σύστημα κρατήσεων ή με επίσκεψη στο χώρο μας (με ραντεβού)

Τι γίνεται με το ραντεβού σε περίπτωση βροχής;

Παρακολουθούμε την πρόγνωση του καιρού πολύ στενά ώστε να γνωρίζουμε από την προηγούμενη μέρα τις καιρικές συνθήκες. Αν η πρόγνωση δίνει σποραδικές βροχές, τότε το πάρτυ σας μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά (αν η βροχή επιδεινωθεί, αναμένουμε στην καφετέρια μέχρι να κοπάσει). Σε περίπτωση πιο έντονων καιρικών φαινομένων, μπορούμε κατόπιν συνεννόησης να προγραμματίσουμε το πάρτυ σας για μια άλλη ημέρα.

Κάντε κράτηση τώρα για μια μοναδική εμπειρία δράσης!

παιδικο παρτυ parallax1

Πόσο διαρκεί;

Το ραντεβού για ένα παιδικό πάρτυ διαρκεί τρεις (3) ώρες.

♦  Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα;

Ναι. Για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και για να παίξουν τα παιδιά όσο περισσότερο γίνεται, οργανώνουμε τα πάρτυ με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρείται το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:

1η ώρα.

Η πρώτη ώρα είναι η ώρα προσέλευσης και ενημέρωσης. Τα πρώτα 30 λεπτά αφιερώνονται στην προσέλευση των καλεσμένων και των παιδιών. Αφού περάσουν τα 30 αυτά λεπτά, γίνεται στα παιδιά η ενημέρωση για τους κανονισμούς του παιχνιδιού και τους κανόνες ασφαλείας και παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους (μάσκα και θώρακα). Η διαδικασία αυτή κρατάει περίπου άλλα 30 λεπτά

2η ώρα.

Η δεύτερη ώρα είναι η ώρα παιχνιδιού. Παίζονται έξι παιχνίδια μοιρασμένα στις τρεις πίστες μας. Τα παιχνίδια –  μαζί με τον χρόνο προετοιμασίας μεταξύ των παιχνιδιών – διαρκούν συνολικά γύρω στη μία ώρα. Εναλλακτικά μπορούμε, αντί για 6 παιχνίδια paintball, να παίξουμε 4 παιχνίδια paintball και στο υπόλοιπο της ώρας τα παιδιά να παίξουν στην πίστα Survivor.

3η ώρα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη παράδοση του εξοπλισμού, γίνεται η κοπή της τούρτας και το κέρασμα των παιδιών. Αφού τα παιδιά τελειώσουν με το φαγητό τους έχουν το υπόλοιπο της τρίτης ώρας ελεύθερο. Σε αυτό το χρόνο που υπολείπεται μπορούν να κάνουν πεταλοκίνητο Go Kart (εάν το έχετε επιλέξει σαν επιπλέον δραστηριότητα για το πάρτυ σας) ή να παίξουν στα νέα μας διαδραστικά παιχνίδια “Κυνήγι πλανητών” και “Laser maze”.

Παιδιά παίζουν paintball σε παιδικό πάρτυ

Παίδί γυμνασίου δέχεται μία χρωμόσφαιρα στη μάσκα του σε παιδικό πάρτυ paintball

♦  Υπάρχει κάποια άλλη δραστηριότητα για τα παιδιά μετά από το Paintball;

Μετά την λήξη των παιχνιδιών Paintball, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε στο πάρτυ σας και τη δραστηριότητα του πεταλοκίνητου Go Kart το οποίο θα απογειώσει τη διασκέδαση των παιδιών. Μετά το κόψιμο της τούρτας ξαναοργανώνουμε τις ίδιες ομάδες οι οποίες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες, στους 4 τροχούς όμως αυτή τη φορά. Γκάζια, φωνές, γέλια, αγωνία, χειροκροτήματα, χαρά και αδρεναλίνη είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του πεταλοκίνητου Go Kart. Τα παιδιά απασχολούνται σε αυτή την επιπλέον δραστηριότητα για περίπου 20 λεπτά.

Παιδί επάνω σε πεταλοκίνητο go kart

♦  Κυνήγι Πλανητών

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τα παιδιά να παίξουν στο νέο συναρπαστικό διαδραστικό μας παιχνίδι στο οποίο δύο ή τέσσερα άτομα διαγωνίζονται στην ταχύτητα και την συνεργασία για να κερδίσουν τον αντίπαλο. Νικητής είναι όποιος καταφέρει να ακουμπήσει τους περισσότερους πλανήτες που αντιστοιχούν στο χρώμα του. Το παιχνίδι λειτουργεί με κερματοδέκτη.

παιδικο παρτυ parallax2

Κάντε κράτηση τώρα για μια μοναδική εμπειρία δράσης!

♦  Υπάρχει χώρος για να καθίσουν οι καλεσμένοι και τα παιδιά;

Υπάρχει ο χώρος της καφετέριας στον οποίο μπορούν να καθίσουν οι καλεσμένοι σας σε ένα απο τα σαλόνια της καφετέριας μας που θα έχουμε δεσμεύσει αποκλειστικά για εσάς, καθώς και τα παιδιά αφού τελειώσουν το παιχνίδι τους.

♦  Μπορώ να φέρω τα δικά μου πόσιμα κεράσματα (νερά,χυμούς, κλπ);

Όχι. Όλα τα πόσιμα κεράσματα για τα παιδιά και τους καλεσμένους (νερά, καφέ, χυμούς, μπύρες, κρασιά, energy drinks κλπ) πρέπει να τα προμηθευτείτε από τη καφετέρια μας. Τιμές για τα προϊόντα της καφετέριας μπορείτε να δείτε στη σελίδα του τιμοκαταλόγου.

Μπορώ να φέρω τα δικά μου φαγώσιμα κεράσματα (σάντουιτς, πιτάκια, κλπ) ;

Όσον αφορά τα φαγώσιμα κεράσματα έχετε δύο επιλογές:

1.Η εταιρεία μας πλέων μπορεί να σας προσφέρει πιάτο πάρτυ με εξαιρετικά και πολύ ποιοτικά προϊόντα. Χωρίς προετοιμασίες, χωρίς κουβάλημα, χωρίς πολύ φασαρία θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας εξαιρετικά κεράσματα. Πληροφορίες για το τι προϊόντα μπορείτε να παραγγείλετε, καθώς και τις τιμές τους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

2.Μπορείτε να φέρετε τα δικά σας φαγώσιμα κεράσματα. Μπορείτε να φέρετε ότι θέλετε εσείς σε φαγώσιμο μαζί όμως με τα συνοδευτικά τους (πιατάκια, πιρουνάκια, χαρτοπετσέτες κλπ).

Μπορώ να φέρω τη δική μου τούρτα;

Μπορείτε και αυτή ουσιαστικά είναι η μόνη επιλογή καθώς εμείς δεν εμπλεκόμαστε στη προμήθεια της τούρτας. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει ψυγείο στο οποίο μπορούμε να αποθηκεύσουμε τη τούρτα κατά τη διάρκεια του παιδικού σας πάρτυ. Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε εσείς τα δικά σας συνοδευτικά για τη τούρτα (πιατάκια, πιρουνάκια, χαρτοπετσέτες κλπ).

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-paintball-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-2

Δύο μαρκαδόροι Paintball που τους κρατάνε δύο παίκτες ξεπροβάλουν από τα παράθυρα ενός οικίσκου

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85-paintball-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-2

Δύο αγόρια παίζουν paintball σε παιδικό πάρτυ paintball

♦  Όταν κάνω μία κράτηση για παιδικό πάρτυ, κλείνω το χώρο κατά αποκλειστικότητα;

Όχι. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν τρεις πίστες Paintball, την πίστα Survivor και μία πίστα pedal Go Kart. Κατά πάσα πιθανότητα ταυτόχρονα με το δικό σας παιδικό πάρτυ θα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια (είτε αυτά είναι άλλα παιδικά πάρτυ, είτε παιχνίδια από παρέες ενηλίκων). Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε όμως, είναι ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα έχετε άνετο χώρο να καθίσετε και να εξυπηρετηθείτε. Επίσης, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ασχέτως με το αν και πόσα άλλα παιχνίδια θα τρέχουν την ίδια ώρα με το δικό σας, τα δικά σας παιδιά θα παίξουν μόνο μεταξύ τους και δεν θα εμπλακούν με άλλους παίκτες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

♦  Χρειάζεται προκαταβολή;

Ναι, για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας μέσω του αυτόματου συστήματος κρατήσεων, θα σας ζητηθούν τα στοιχεία μίας κάρτας. Από την κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κλπ) θα κρατηθεί μία προκαταβολή αξίας 30€. Το ποσό της προκαταβολής φυσικά αφαιρείται από το συνολικό ποσό την ημέρα του πάρτυ

♦  Πρόσκληση για πάρτυ

Αν χρειάζεστε προσκλήσεις για το παιδικό σας πάρτυ μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε κάποια από τις πρωτότυπες και θεματικές προσκλήσεις που έχουμε φτιάξει. Τις προσκλήσεις θα τις βρείτε στο email επιβεβαίωσης της κράτησή σας.

♦  Γιατί να προτιμήσω το Adventure Paintball για παιδικό πάρτυ?

  • Έχουμε τα υψηλότερα standard καθαριότητας και ασφάλειας
  • Τα παιδιά σας θα παίξουν σε 3 διαφορετικές πίστες Paintball
  • Αποκλειστικά ένα από τα σαλόνια μας για το πάρτυ και τους καλεσμένους σας
  • Προσφέρουμε επιπλέον δραστηριότητες (Πεταλοκίνητο καρτ, πίστα Survivor, Κυνήγι Πλανητών, Laser maze)
  • Δωρεάν θα βρείτε τις φωτογραφίες του πάρτυ σας στη σελίδα μας
  • Δώρο ένα μπλουζάκι paintball για το παιδί που γιορτάζει
  • Δώρο ένα παιχνίδι “Κυνήγι Πλανητών” στο παιδί που γιορτάζει

♦  Πόσο κοστίζει;

Παιδικό πάρτυ Paintball (Δευτέρα έως και Πέμπτη)
̶Α̶ρ̶χ̶ι̶κ̶ή̶ ̶Τ̶ι̶μ̶ή̶ ̶1̶5̶€̶
10€
Έκπτωση για ηλεκτρονική κράτηση
Τιμή ανά άτομο
Μαρκαδόρο | Μάσκα | θώρακα
Χρήση και των τριών πιστών μας
6 παιχνίδια Paintball ή 4 παιχνίδια Paintball + Survivor
100 χρωμόσφαιρες
Δωρεάν λήψη φωτογραφιών την ώρα του παιχνιδιού
Δώρο T-shirt paintball στο παιδί που γιορτάζει
Δώρo ένα παιχνίδι Κυνήγι Πλανητών στο παιδί που γιορτάζει
Αναβάθμιση με δραστηριότητα Καρτ +2€/άτομο
Κάντε κράτηση
Παιδικό πάρτυ Paintball (Παρασκευή έως και Κυριακή)
̶Α̶ρ̶χ̶ι̶κ̶ή̶ ̶Τ̶ι̶μ̶ή̶ ̶1̶5̶€̶
12€
Έκπτωση για ηλεκτρονική κράτηση
Τιμή ανά άτομο
Μαρκαδόρο | Μάσκα | θώρακα
Χρήση και των τριών πιστών μας
6 παιχνίδια Paintball ή 4 παιχνίδια Paintball + Survivor
100 χρωμόσφαιρες
Δωρεάν λήψη φωτογραφιών την ώρα του παιχνιδιού
Δώρο T-shirt paintball στο παιδί που γιορτάζει
Δώρo ένα παιχνίδι Κυνήγι Πλανητών στο παιδί που γιορτάζει
Αναβάθμιση με δραστηριότητα Καρτ +2€/άτομο
Κάντε κράτηση
Call Now Button