Πεταλοκινητο Go Kart

Πεταλοκινητο Go Kart

Τι θα λέγατε για μια άκρως εναλλακτική και κοντινή απόδραση, που ενεργοποιεί, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και διασκεδάζει όσο τίποτα άλλο; Οδηγήστε τα παιδιά στη νέα μας πίστα πεταλοκίνητων Go Kart της εταιρίας BERG και αφήστε τα να γευτούν τις πρώτες τους οδηγικές εμπειρίες. Τα πεταλοκίνητα Go Kart είναι ότι καλύτερο και ασφαλέστερο στο χώρο των 4 τροχών. Ξετρελαίνουν τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους που θέλουν να γίνουν παιδιά.

Όλοι μας λατρεύουμε τα Go Kart! Είναι η αίσθηση του αέρα που φυσάει τα μαλλιά μας, η αδρεναλίνη που ανεβαίνει, η ελευθερία… Έτσι και τα παιδιά  από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνουν και ζητάνε επιτακτικά κι απεγνωσμένα μία βόλτα με Go – Kart. Το Adventure Paintball, πάντοτε δίπλα στα παιδιά και με σύνθημα της το «Διασκέδαση – Ασφάλεια», σάς προσφέρει το νέο, πρωτοποριακό παιχνίδι για σωστή και ασφαλή οδήγηση. Θα κάνει τα παιδιά να ξετρελαθούν ενώ οι γονείς μπορούν να χαλαρώνουν ήσυχοι! Δοκιμάστε λοιπόν την ολοκαίνουρια και απόλυτα ασφαλή πίστα πεταλοκίνητου Go – Kart αποκλειστικά για παιδιά κι εφήβους. Είστε έτοιμοι;
Η διασκέδαση και η άσκηση είναι συνώνυμα στο Adventure Paintball. Γι’ αυτό και εξασφαλίζουμε την διασκέδαση ενώ παράλληλα ενθαρρύνουμε το ενεργό παιχνίδι, που τα παιδιά έχουν τόσο ανάγκη, ειδικά στη σημερινή εποχή! Μπορούν να ενισχύσουν την κοινωνικότητά τους ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν την πνευματική και σωματική τους υγεία! Στο Adventure Paintball κάθε παιχνίδι που σχεδιάζεται έχει ως σκοπό να ενισχύσει το μέλλον των παιδιών. Αυτό γίνεται προσφέροντάς τους άσκηση σε φυσικό περιβάλλον, βελτίωση της φυσικής κατάστασης, εκτόνωση, διασκέδαση και φυσικά… χαρά!

Ένα αγόρι κάνει πεταλοκίνητο go kart

Ένα κορίτσι κάθεται επάνω σε πεταλοκίνητο go kart ενώ δύο άλλα παιδιά είναι δίπλα

berg-rally-orange-sfeer1

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε Go Kart. Ο πρώτος είναι σαν ανεξάρτητη δραστηριότητα. Σε αυτή τη δραστηριότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη πίστα για 15 λεπτά. Ο δεύτερος τρόπος είναι να το προσθέσετε σαν επιπλέον δραστηριότητα μετά το παιχνίδι Paintball. Σε αυτή τη περίπτωση οι ίδιες ομάδες που ανταγωνίζονταν στο paintball θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες, στους 4 τροχούς όμως αυτή τη φορά. Οι ομάδες απασχολούνται σε αυτή την επιπλέον δραστηριότητα για περίπου 20 λεπτά.

Γενικά δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση για την χρήση της πίστας πεταλοκίνητου Go Kart. Καλό είναι όμως να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας τηλεφωνικά για να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος μας είναι ανοιχτός, καθώς λειτουργούμε μόνο με ραντεβού.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές του πεταλοκίνητου go kart, δείτε τον Τιμοκατάλογό μας.

8TG67eAec

Call Now Button