Paintball

Paintball

Paintball

Τo PAINTBALL (Χρωματοσφαίριση) είναι παγκοσμίως ένα από τα πιο συναρπαστικά extreme αθλήματα. Σήμερα, παίζεται σε περισσότερες από σαράντα χώρες από εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και των κοινωνικών στρωμάτων: υπαλλήλους, μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες. Πρόκειται για άθλημα στο οποίο άνδρες και γυναίκες συναγωνίζονται σε ίσους όρους. Η σωματική διάπλαση, η δύναμη και η ηλικία δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι, όσο η ευφυΐα, η αποφασιστικότητα και η συνεργασία. Οι παίκτες μαθαίνουν την σημαντικότητα της ομαδικότητας ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν παίζοντας ένα πρωτότυπο παιχνίδι γεμάτο αδρεναλίνη.

Είναι άθλημα ομαδικό και όπως όλα τα ομαδικά αθλήματα, απαιτεί δύο ή περισσότερες ομάδες (τεσσάρων και πλέον ατόμων ανά ομάδα) που προσπαθούν να πετύχουν κάποιο σκοπό ή να φθάσουν σε κάποιο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια να βγάλουμε το δυνατότερο περισσότερους αντιπάλους έξω από το παιχνίδι, μαρκάροντας τους με το μαρκαδόρο (όπλο paintball), το οποίο εκτοξεύει μπίλιες που περιέχουν χρώμα (χρωμόσφαιρες).

Σαν τύπος παιχνιδιού, είναι μια μίξη των παιχνιδιών κρυφτό, κλέφτες και αστυνόμοι και σκάκι. Έχει κανόνες, σύστημα καταμέτρησης σκορ, διαιτητές, εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα. Αν και υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές του παιχνιδιού, η βασική ιδέα είναι η ύπαρξη δύο ισοδύναμων ομάδων, που προσπαθεί η κάθε μια να κερδίσει την αντίπαλη ομάδα.

Σε κάθε επίσκεψη που διαρκεί έως και 3 ώρες παίζονται πολλά παιχνίδια όπου οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την αντίπαλη ομάδα σε συγκεκριμένο χρόνο. Ένα παιχνίδι διαρκεί 5-10 λεπτά και ανάμεσα στα παιχνίδια, οι παίκτες μπορούν να ξεκουράζονται, να ελέγχουν τον εξοπλισμό τους και να ανανεώνουν τα πυρομαχικά τους (μπίλιες και αέρα).

Το paintball είναι ένα ομαδικό άθλημα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με πόλεμο!

Σκεφτείτε το σαν μία πιο περιπετειώδη έκδοση του “κλέφτες και αστυνόμοι” που παίζαμε παιδιά.

Recball

Recball

Recreational Paintball

Το πιο γνωστό είδος paintball δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές που προσφέρονται. Εντοπίστε τον αντίπαλό σας μέσα από το τζάμι κάποιου αυτοκινήτου, κινηθείτε με ταχύτητα ανάμεσα από λάστιχα, καλυφτείτε πίσω από βαρέλια και οχυρωθείτε πίσω από ορύγματα. Αντικείμενα που στην καθημερινότητα φαίνονται να μην έχουν καμία αξία, θα γίνουν ο σύμμαχος που θα οδηγήσει εσάς και την ομάδα σας στη νίκη. Το τοπίο που διαμορφώνουν τα φυσικά εμπόδια σε συνδυασμό με την ένταση του παιχνιδιού και τις ιπτάμενες χρωμόσφαιρες που αδημονούν να σας μαρκάρουν, θα εκτινάξουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

Πίστες Recball

Barracks

adventure-paintbal-barracks

Aqaba Desert

adventure-paintbal-aqaba-desert

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τις πίστες Recball πηγαίνετε στην σελίδα μας Εγκαταστάσεις

 

 

Speedball

Speedball

SpeedBall

Το Speedball είναι η αγωνιστική έκδοση του paintball. Το πεδίο μας διαθέτει πίστα Speedball Ευρωπαϊκών διαστάσεων στην οποία έχει τοποθετηθεί το επίσημο αγωνιστικό πακέτο 44 μπαλονιών του Ευρωπαϊκού τουρνουά Millennium. Ο φυσικός χλοοτάπητας που διαθέτει η πίστα εγκυάται παιχνίδια γεμάτα ένταση, δράση και ταχύτητα

i-kokkini-gazela

adventure-paintbal-speedball-thessaloniki

adventure paintball speedball

adventure paintball speedball

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες απο τη πίστα Speedball πηγαίνετε στην σελίδα μας Εγκαταστάσεις