Εξοπλισμος

Εξοπλισμος

ΕξοπλισμΟς

Κάθε παίκτης πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και αφού γίνει η ενημέρωση για τους κανονισμούς του παιχνιδιού και τους κανόνες ασφαλείας, παραλαμβάνει τον εξοπλισμό του που αποτελείται από τον θώρακα, τον μαρκαδόρο (όπλο) και τη μάσκα.

 

Εξοπλισμος θωρακας

θωρακας

 

 

Ο θώρακας εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Αφενός προστατεύει τον κορμό του παίκτη καθώς καλύπτει το στήθος και τη πλάτη, και αφετέρου διαχωρίζει τις ομάδες αφού προσφέρεται σε δύο χρωματισμούς. Μαύρο και παραλλαγή

438e7733cec5

13958155_1037602756361026_2679164121399704154_o

Εξοπλισμος Μαρκαδορος

Μαρκαδορος

Ο μαρκαδόρος (όπλο) είναι αυτός που εκτοξεύει τα σφαιρίδια που βρίσκονται στη γεμιστήρα με σκοπό να μαρκάρει τον αντίπαλο παίκτη. Υπάρχουν δύο είδη μαρκαδόρων στο πεδίο μας:

tippmann-98-custom-platinum-series-paintball-gun

 

♦  Μαρκαδόρος Paintball (για παίκτες άνω των 13 ετών)

Ο μαρκαδόρος αυτός έχει μία μπουκάλα πεπιεσμένου αέρα τον οποίο χρησιμοποιεί για να εκτοξεύει τα σφαιρίδια. Το δραστικό βεληνεκές είναι 50m και η ταχύτητα της μπίλιας είναι 100 μέτρα το δευτερόλεπτο. Στο επάνω μέρος του μαρκαδόρου βρίσκεται η γεμιστήρα στην οποία μπαίνουν οι χρωμόσφαιρες. Οι χωρητικότητα της γεμιστήρας είναι 200 χρωμόσφαιρες. Η λειτουργία του μαρκαδόρου είναι ημιαυτόματη, που σημαίνει ότι κάθε φορά που πατάτε τη σκανδάλη εκτοξεύεται και μία χρωμόσφαιρα.

18-197-product_primary_image

 

 

♦  Μαρκαδόρος για Παιδικό Paintball (8 έως 12 ετών)

Ο μαρκαδόρος αυτός είναι ειδικά σχεδιασμένος για μικρά παιδιά. Με πολύ ελαφριά κατασκευή εκτοξεύει μπιλάκια με μειωμένη ταχύτητα ώστε να μη πονάνε τα παιδιά και να ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Τα μπιλάκια μπαίνουν στην ειδική θαλάμη επάνω από την κάννη. Μέγιστη χωρητικότητα 18 μπίλιες

Εξοπλισμος Μασκα

μασκα

Η μάσκα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού στο paintball καθώς προστατεύει το πρόσωπο του παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εκτός από το θέμα ασφαλείας, η ποιότητα μίας μάσκας μπορεί να κάνει τη διαφορά ή ακόμα και να κρίνει ένα παιχνίδι και για το λόγο αυτό δεν έχουμε κάνει κανένα συμβιβασμό κατά την επιλογή της. Οι μάσκες που χρησιμοποιούμε όχι μόνο τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, αλλά είναι και εξελιγμένες βάση της εμπειρίας μας με τους εξής τρόπους:

 

1470376046914

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα στο Adventure Paintball. Για αυτό το λόγο όλες οι μάσκες μας έχουν εφοδιαστεί με ένα επιπλέον ιμάντα ο οποίος ασφαλίζει τη μάσκα στο πρόσωπο του παίκτη. Από τη στιγμή που θα κουμπώσει αυτός ο ιμάντας η μάσκα δεν μπορεί να βγει από το πρόσωπο του παίκτη ακόμα και αν αυτός το θέλει. Ο ιμάντας αυτός ανοίγει μόνο με το ειδικό κλειδί το οποίο βρίσκεται έξω από τη πίστα. Αυτό γίνεται για να εξαλειφθούν οι πιθανότητες κάποιος αφηρημένος παίκτης να βγάλει τη μάσκα του μέσα στη πίστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

spray_water_drops_splash_49354_3840x2160

Καθαριότητα και Υγιεινή

Μεγάλη προσοχή δίνεται επίσης στην υγιεινή και τη καθαριότητα του εξοπλισμού. Έχει γίνει ειδική μετατροπή στις μάσκες ώστε τα σφουγγάρια να είναι αποσπώμενα για να μπορούν να πλένονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο μόνος ιδρώτας που θα ακουμπήσει το πρόσωπό σας, θα είναι ο δικός σας. Αυτό το επίπεδο σχολαστικότητας στη καθαριότητα θα το βρείτε μόνο στο δικό μας πεδίο καθώς όλα τα σφουγγάρια στις μάσκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι ενσωματωμένα.

Foggy-Diving-Mask

Χρηστικότητα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όσον αφορά τη λειτουργία της μάσκας είναι το θόλωμα του φακού. Το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται στις δικές μας μάσκες καθώς έχουμε επενδύσει σε ειδικούς φακούς με διπλό τζάμι που αποτρέπουν το θόλωμα της μάσκας. Έτσι θα μπορείτε να δείτε καθαρά μέσα από τη μάσκα σας, με ότι καιρό και να παίξετε.